få fart på tannlegepraksisen

Kurs for å få fart på tannlegepraksisen

Verten for dette kurset er Din Tannforsikring, som kommer med et unikt perspektiv på hvordan tannlegesenter kan få fart på praksisen. Med deres ekspertise innen tannhelseforsikring kommer en unik forståelse for tannlegekunder sine behov og ønsker.

Hva går kurset ut på?

Kurset handler om hvordan tannleger kan bruke den nyeste teknologien for å få fart på tannlegepraksisen, og hvordan de kan få flere kunder.

Dette kurset vil hjelpe deg å lære hvilke verktøy som er tilgjengelige for å fremskynde tannlegepraksis, samt hvordan tannleger kan få flere pasienter. Du vil også lære om den nyeste teknologien som er tilgjengelig for å hjelpe deg, som digitale røntgenbilder og datastyrte pasientjournaler.

Hvem er det for?

Dette kurset er for private tannleger som har beslutningsmyndighet til å innføre endringer i klinikken sin for å ta den til neste nivå. Du vil lære hvordan du kan utvikle din private tannlegepraksis og gjøre den til en større suksess enn den er i dag (uavhengig av ditt utgangspunkt).

Hvordan vil det hjelpe tannleger?

Tannleger vil lære å forstå kundenes behov og yte bedre service. Riktig research og tilbakemeldings-systemer vil være hovedfokuset for dette. På denne måten får klinikken innsikt om kundens preferanser, slik det blir mulig å tilby mer personlige forslag som passer til deres situasjon, for igjen å kunne gi dem den beste behandlingen.

Hva er fordelene med kurset?

Dette kurset vil lære deg hvordan du lager en nettside som er både enkel å bruke og informativ. Den dekker alt fra det grunnleggende om webdesign, til SEO og markedsføring på sosiale medier. Kurset vil også lære deg hvordan du genererer leads for din tannklinikk med ulike strategier som betalt søkemotorannonsering (PPC) eller epostkampanjer.

Ved å ta i bruk verktøyene og prinsippene du lærer, vil du etter hvert kunne se flere og mer fornøyde kunder – det som tross alt er målet med å yte tannlegetjenester.

Ta kontakt i dag for å lære mer om hvordan du melder deg på.